Beoordelingen van Pizzeria Sardegna Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Marlies
vandaag

De pizza was net zo als altijd lekker en heel heet en de bezorging was mooi op tijd

Erwin
gisteren

Heerlijke smaak, vond de bodem ietsje minder

Menno Van der Woude
gisteren

Heerlijk gegeten van pizza’s die ‘loeiheet’ bij ons werden bezorgd. Geen kwaliteit verschil met eten in het restaurant

Robert-Jan Visser
17 september 2021

Wederom heerlijke pizza en pasta en de Tiramisu maakte het compleet

Johan lakke
12 september 2021

Pizza was super lekker, maar het was helaas een kleine pizza in plaats van een grote pizza die wij hadden bestelt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 september 2021

Super vers en warm !!

Ceel
11 september 2021

Voor het eerst pizza laten bezorgen van jullie! Helemaal goed! In een woord geweldig! Alsof ie aan de deur uit de oven kwam, zo heet! En snel bezorgd. En de qualiteit geweldig!!! Aanrader!!! Je zou bijna niet meer op locatie gaan eten hahaha. Maar dan missen we de top bediening en gezelligheid.

Baukje
6 september 2021

Service prima topping prima maar de pizzabodem leek wel een natte dweil(was niet gaar) terwijl wij dat een belangrijk onderdeel vinden. Durven niet weer te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aeltsje
5 september 2021

Pizza en pasta waren heerlijk. Ik vond het alleen jammer dat ik bij het online bestellen van de pasta ragu alleen kon kiezen uit penne en gnocci. Ik had graag willen kiezen voor spaghetti.

Jetske
5 september 2021

Super enthousiaste bezorger bij de deur en de pizza was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
30 augustus 2021

Pizza's zoals vanouds prima. Wat mij wel opviel was een behoorlijke prijsverhoging en ook nog eens €2,50 bezorgkosten. Wat ik overigens bij andere pizzeria's niet hoef te betalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit de Vries
30 augustus 2021

Eet ze al jaren, heerlijke pizza's,. Ook bij afhalen en prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sieno
29 augustus 2021

Niet op tijd klaar., 10 minuten later. Mager belegd. Gebruiken geen echte pepers 🌶 maar een soort flauwe saus

Remco
29 augustus 2021

De pizza's zijn nergens lekkerder! Bezorging was mooi op tijd.

Anoneom
27 augustus 2021
Alexander
27 augustus 2021

Perfect op tijd, hardstikke warm en ontzettend lekker

Tjitske
22 augustus 2021

Heerlijke pizza’s en altijd nog goed warm als ze bezorgd worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Durk
21 augustus 2021
Marlies
21 augustus 2021

De pizza was goed heet en heel lekker maar voor mij iets te veel salami in .zeker volgende keer weer

Erik-Jan
19 augustus 2021

Heerlijk! Betere pizza’s krijg je niet in 058

Hennie
15 augustus 2021

Heerlijke pizza.Top

Mark Kleefstra
14 augustus 2021

Zoals altijd….uitstekend💪🏻

Wilma
13 augustus 2021

Uitstekend zo als altijd

Jousma
13 augustus 2021

Altijd goed en lekkere pizza's

Richard Dalstra
13 augustus 2021

De pizza smaakt me net zo geweldig als in de pizzeria zelf voortreffelijk

Stefan
12 augustus 2021

Helemaal top en supersnel

Gerda
19 juli 2021

graag volgende keer kaas bij lasagna

Aletta Koster
19 juli 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hut
18 juli 2021

Top geleverd en super van smaak .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik-Jan
17 juli 2021

Heerlijk!

Lies
17 juli 2021

Heerlijke pizza en heet afgeleverd, mooi zo!

Jeroen
17 juli 2021
Teake Vaartjes
17 juli 2021

Pizza was heerlijk alleen graag de volgende keer de rucola apart serveren, erbij doen.

Alex
16 juli 2021
Van Slooten
16 juli 2021

Nog steeds beste pizza's van Leeuwarden. Eerste keer laten bezorgen. Snel en warm genoeg. Heerlijk gegeten.

van H
16 juli 2021
Ineke
15 juli 2021

Altijd top👌🏻

Huisman
15 juli 2021

Uit de kunst! Misschien wel de lekkerste pasta ooit ergens gehad. Ook de pizza’s vielen meer dan in de smaak. Twee keer vijf sterren, dik verdiend.

A. Sonnega
14 juli 2021

Heerlijke pizza’s zoals we gewend zijn bij Sardegna. Regelmatig staan er nieuwe pizza’s op de kaart welke met veel zorg en creativiteit zijn gecreëerd door het team . Pizza’s zijn altijd goed warm door de vlotte bezorging.

M.Hepkema
11 juli 2021

Wij hebben vandaag heerlijk pizza gegeten de bezorging was prima op tijd en de pizza's waren heel lekker en goed heet van temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
11 juli 2021

Heerlijke pizza’s, lekker knapperige bodem en rijk belegd met goede ingredienten, niet vet. Op tijd bezorgd en de pizza’s kwamen dampend uit de bezorgerstas, zo uit de oven. Wij bestellen volgende keer weer bij Sardegna!

Anoniem
5 juli 2021
Janny brouwer
4 juli 2021
Elies
4 juli 2021

Wederom heerlijk!

Stefan
2 juli 2021
Marjan
2 juli 2021

Top geregeld, heerlijke pizza’s en prima bezorging

Eric Hoekstra
28 juni 2021

Prima pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A T
26 juni 2021
Kuntkes
25 juni 2021

Lekkerste pizza's ever! Als we pizza bestellen is dat bij Sardegna. Altijd goed en perfect gemaakt. Niks te klagen en ook de bezorging is tot op de minuut nauwkeurig!

Stefan
25 juni 2021

De bekende topkwaliteit en nog sneller dan verwacht 😄

Karen
23 juni 2021

Normaal gesproken ben ik zeer tevreden over jullie pizza’s en heb ik nooit problemen ervaren. Helaas was dit vanavond wel het geval: de pizza was niet lekker… Naar mijn idee was er iets met de saus oid, aangezien deze ipv rood een licht bruinige kleur had. Het stonk ook erg. Zoals gezegd heb ik normaal nooit problemen bij jullie dus was erg verbaasd hierover!

Martha
23 juni 2021

Topping was prima, bezorging ook. Pizza wordt goed warm afgeleverd. Het enige minpuntje was de bodem, die had wat ons betreft krokanter gemogen, was voor ons te slap.

Hut
21 juni 2021
Edwin Westra
12 juni 2021

Voortreffelijk!

Mark Kleefstra
11 juni 2021

Wederom heerlijk👌🏻

Robert Visser
11 juni 2021

Uitstekende kwaliteit en wederom snelle bezorging.

Aeltsje van der Meer
10 juni 2021

Heerlijke pizza’s en pasta. Bezorging mooi op tijd

Sander
5 juni 2021

Niet normaal. Beste pizza uit Leeuwarden.

Cees B
2 juni 2021

Zoals voorheen weer super lekker……

SolSiks
2 juni 2021

Sanne is de beste bezorgster!!!!

anoniem
31 mei 2021

Beste pizzeria van Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
30 mei 2021

Ja, altijd goed! Bezorging, top! Pizza, pasta en salade, top! Prijs - kwaliteit, geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo de Boer
30 mei 2021

Top

Wouter
30 mei 2021

De pizza's waren heerlijk, zeer warm en vlot afgeleverd! Wat mij wel is tegengevallen zijn de bezorgkosten á €2,50.... Bij een bestelling boven de €25,00 voor twee pizza's is dat een beetje jammer. Als je dan vervolgens met iDeal betaal krijg je 'als straf' ook nog eens €0,25 aan transactiekosten! Misschien goed om eens naar deze kosten te kijken en deze vooral vooraf duidelijk kenbaar te maken. Hartelijke groet, Wouter

Petra Bok
30 mei 2021

Geweldige pizza’s! Heerlijk gegeten.

Ingrid
29 mei 2021

Heerlijk gegeten!! Lekkere verse pizza's!!!

Sandra Kramer
29 mei 2021

De beste pizza's van Leeuwarden en bezorgd door de beste bezorger, Martijn!!

Peter De jong
28 mei 2021
Mickey De Wit
28 mei 2021

Eten was er echt snel!! En altijd super lekker!!

Elies
27 mei 2021

Snelle bezorging, heerlijke warme pizza's!

Angelina Borgers
23 mei 2021
Dineke Bunk-Eden
23 mei 2021

Al jaren vaste klant van Sardegna maar deze keer niet zo tevreden. De pizza’s hadden een harde en erg droge bodem. Heel anders dan wij van Sardegna gewend zijn. Kwamen ze wel van Sardegna vragen wij ons af...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
23 mei 2021

Precies op de gevraagde tijd geleverd. Heerlijke pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans van der Schaaf
23 mei 2021
HvdW
21 mei 2021

De pizza's zijn altijd heerlijk bij Sardegna. Met Corona regelmatig bestellingen geplaatst en we hopen gauw weer in het restaurant te kunnen aanschuiven.

Mjon
21 mei 2021

Heerlijke pizza’s en toetje ( chocolade lasagne). Supersnelle bezorging

Ruud Bergsma
21 mei 2021

Tja, wat kan ik zeggen. Blijft onze all time favoriete pizzeria en bezorger en eigenaar en mooi mens en de lekkerste pizza's en natuurlijk de lambrusco😂 graag weer de restaurants open, want zin in de gezelligheid in sardegna (grote hoogstraat) 🙏🎉🍀💖

Paul
20 mei 2021

Snel, lekker en warm!

Hut
16 mei 2021
Marloes
16 mei 2021

We zijn van Sardegna altijd al een goede kwaliteit gewend. Nu voor het eerst thuis laten bezorgen en ook nu was het echt heel goed. Snelle bezorging en kwalitatief echt goed eten.

Nynke
15 mei 2021

Weer top! We hebben wederom heerlijk gegeten!

Jildou
15 mei 2021

Heerlijk zoals altijd 😉

Martino
14 mei 2021

Aanrader, heerlijk gegeten

Martha
13 mei 2021

Snel bezorgd, pizza’s waren goed warm en erg lekker!

Gina Machiela
12 mei 2021

Mooi op de afgesproken tijd, de pizza's waren heet en heerlijk. Top!!!

Ellen Draaisna
10 mei 2021

Was weer heerlijk! Elke hap even smaakvol en de heel lekkere bodem. Kan geen andere pizzeria tegenop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P&A
9 mei 2021

Rijk gevuld, krokant, alle ingrediënten aanwezig. Bezorging uitstekend en ruim op tijd,

BdV
8 mei 2021

Heerlijk, als vanouds! Kan niet wachten tot jullie weer open gaan

Jordi Postma
8 mei 2021

Al jaren klant & altijd tevreden !

Gerben
7 mei 2021

Verrukkelijke pizza, snel bezorgd en waar wij ons positief over hebben verbaasd is dat ze heet waren, niet warm, maar echt heet. Super tevreden!!!

AMS
6 mei 2021

Heerlijke pizza’s en exact op tijd bezorgd!

Rick
6 mei 2021

Snelle bezorging en net zo goed als dat we gewend zijn!

Gerard
5 mei 2021

Heerlijk gegeten, bezorging keurig op tijd, kwaliteit van de pizza is TOP ! Aanrader !

Nikita Wijnia
5 mei 2021

Wij bestellen heel erg vaak bij jullie, en dit bevalt altijd super. Maar vandaag kregen we drie pizza’s met verbrande toppings, vooral de ui was volledig aangebrand, dat was erg jammer.

Pasman
3 mei 2021

Heerlijke goed gevulde pizza's en prima op tijd! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
2 mei 2021
Robert Visser
2 mei 2021

Pizza was erg lekker en warm! Snelle bezorging ondanks een zaterdagavond.

Johnny
2 mei 2021

We hebben genoten van de Pizza's. De smaken waren heerlijk in balans. Er gaat niks boven een pizza direct in het restaurant eten, maar zolang dat niet kan gaan we zeker vaker bestellen!

Hannie Huisman
2 mei 2021

Voor mij een wat te klein bakje kruidendokter bij het brood,😁.

De Boer
1 mei 2021

Top ......het smaakte overheerlijk...

Menno
1 mei 2021

Top pizza. Goed van smaak en warm en krokant thuis afgeleverd.

BdV
30 april 2021

Prima eten. Ben ook niet anders gewend!!!

Piet
27 april 2021

Zoals altijd heerlijke pizza's, veel keus en altijd goed.

Karin
27 april 2021

Jullie pizza's zijn top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuela
26 april 2021

Top service en heerlijk gegeten

Susan
26 april 2021

Heerlijk zoals altijd!!!

Hermie
26 april 2021

Het was zoals gewoonlijk weer heel erg lekker! We kijken ernaar uit om in het restaurant te komen eten.

Lianne
19 april 2021

Super, zoals we gewend zijn. Erg snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
18 april 2021

Heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
18 april 2021

Pizza was wat aan de slappe kant was jammer de vorige keer name helemaal niet aan de orden. Verder prima pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eize
18 april 2021

Prima

Dennis
18 april 2021

Top Pizza. Volgens mij beste Pizza in Leeuwarden!

Menno
17 april 2021

TOP!

Mila
17 april 2021

Heerlijk gegeten.. aanrader

Beau
17 april 2021

Lekkere pizza's en aardige bezorger! We waren helemaal tevreden

George
16 april 2021

zoals gewoonlijk weer een lekkere pizza ,pizza was lekker warm,en op de afgesproken tijd geleverd.Zeker een aanrader om bij Sardegna een pizza te bedtellen

Peter
16 april 2021

Super service....erg lekker...ennuh sorry voor de lieve bezorgster dat ik geen fooi had... Volgende keer maak ik dat goed

Allbus
16 april 2021

Superlekker en en wat belangrijk is het gerecht was niet lauw!Lekker heet!Dat is bij de meeste restaurants niet het geval!!! En het was snel bezorgd.

Nannoe nannoe
15 april 2021

Lekkerste pizza's van Leeuwaden!! Super snelle bezorging, hebben weer heerlijk gegeten :-)

Matthijs
13 april 2021

Bezorging was bijna binnen het half uur en super warm, top! De pizza was goed van smaak alleen wat te vet. De olie/vet lag op de pizza en daardoor was de bodem in de midden bijna kapot.

SF
12 april 2021
Roos & Nikita
11 april 2021

Heerlijke pasta gehad :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
11 april 2021

Super waren de pizza’s weer! We hebben weer genoten. Tot de volgende keer!

Astrid
11 april 2021

Zoals altijd weer perfect

Mila
10 april 2021

Heerlijk gegeten, aanrader

Angelina
9 april 2021

Zoals altijd de beste van Leeuwarden

Mickey De Wit
9 april 2021

Top!! Goeie service. Lekker eten

Buurman
8 april 2021

Heerlijke pizza, 'zoals vroeger' maar dan thuis ;) Ze werden goed heet bezorgd!

Regina
8 april 2021

Heerlijke pizza en zexwaren nog heerlijk warm. Vriendelijke bezorgster

Hanneke
8 april 2021

Top! Zoals altijd.

Vlietstra
5 april 2021

Top pizza’s Super snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 april 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koopmans
4 april 2021

Heerlijke echte Pizza ! Warm en snel bezorgt

Wilma
3 april 2021

Lekker en vlug

Hanny Palmen
3 april 2021

Al bijna 21 jaar komen we bij Sardegna als we onszelf willen en kunnen trakteren op een lekkere pizza en pasta. Zodra het weer mag, willen we er ook weer eens gezellig tafelen. Hopelijk is dat snel!

Dinie Andela
3 april 2021

Weer heerlijk gegeten!

Jakob en Hinke
3 april 2021

in een woord top

Bakker
3 april 2021

Eén van de pizza's was zo vet dat de olie helemaal in een zijkant van de pizza was getrokken. Verder was de pizza wel lekker. De bezorgtijd in de eerste mail van een half uur later dan de werkelijke tijd, kwam in ons geval prima uit, maar als je er niet vanuit gaat kan dat lastig zijn.

Folkert
2 april 2021

Superlekker, goede prijs/kwaliteit verhouding en klantvriendelijkheid personeel

Schrader
2 april 2021

Top zoals altijd!!

Els Schreuder
29 maart 2021

Echt super! Gloeiend hete pizza's en op het afgesproken tijdstip geleverd. Pizza's als vanouds, heerlijk!! Beste pizzeria in Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.F Schuil-de Ruiter
29 maart 2021

Pizza prima op tijd bezorgd, en heerlijk warm. Natuurlijk hopen wij weer snel in het restaurant zelf te komen eten, maar voor nu is dit een prima alternatief.

Martine
29 maart 2021

Wij bestellen wekelijks bij Sardegna en zijn erg te spreken over de prijs / kwaliteit verhouding. Deze keer was de pizza helaas minder lekker dan normaal. De bodem was veel dikker en het was wat taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
28 maart 2021

Uien iets kleiner aub. Verder heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leco
28 maart 2021

Op tijd bezorgd, warm, en niet doorweekt👍👍👍👍👍 En weer heerlijk gegeten top👍👍👍

Marlodgro
28 maart 2021

Altijd goed. Op tijd. En super lekker.

Eva
27 maart 2021

De pizza’s waren zoals gewoonlijk weer super lekker!!

Jimmer
27 maart 2021

Belachelijk lekker was het. Alles zeer warm, enorm op smaak. Kwaliteit zoals ze bekend om staan. Kan niet wachten om weer in het restaurant te kunnen eten.

Andre
27 maart 2021

Prima pizza’s zoals altijd

Jenny Kelly
27 maart 2021

Zoals altijd weer een heerlijke pizza! En lekker snel bezorgd.

Willem van Rossum
27 maart 2021

Waarschijnlijk heb ik niet juist besteld omdat ik weinig tijd had, maar ik bestelde en pizza carbonara Speciale en een salame. Met name de salame was erg basic en beide pizza's waren erg zout. Bij nader bekijken van het bestel-menu kwam ik er achter dat ik er nog heel wat beleg aan had kunnen toe voegen maar door mijn haast is dat niet gebeurd. Eigenlijk dus twee puntjes: de pizza' s waren erg zout en zonder toevoegingen via het bestelmenu beetje pover. Tis dat je het vraagt, want verder zijn we altijd dik tevreden over kwaliteit van je pizza's! 👍😋. Gr. Coby &.Willem

Hans vd Schaaf
27 maart 2021

ga zo door

Nynke
25 maart 2021

Was wederom weer top! Warm Kwaliteit Vers Snelle bezorging.

Cor
24 maart 2021

Alles tip top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Drost
22 maart 2021

De enige échte pizzeria in Leeuwarden. Fantastisch lekkere pizze en andere maaltijden. Mooi en sfeervol restaurant, met vaak een hartelijke ontvangst van de innemende eigenaar en/of de charmante eigenaresse. Ook de bezorging (ivm coronamaatregelen) is dik voor mekaar; lekker heet en mooi op tijd. De website om te bestellen verdient een grote pluim. Daar is veel professionele aandacht aan besteed ! Kortom: wie pizza (of ander Italiaans eten) wil in 058 kan eigenlijk alleen bij Sardegna goed terecht.😍.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jonna
22 maart 2021
Vd Vegt
21 maart 2021

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wg
21 maart 2021
Jos
20 maart 2021

Lekkere pizza's. Krokant, goed belegd en snel dus heet bezorgd.

Jd
18 maart 2021

Beste pizza’s van Lwd. Snelle bezorging, lekkere pizza. Ga zo door :)

Petra Bok
18 maart 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten. Zowel de pizza’s als de spaghetti salmonella waren heerlijk! Goed van smaak en lekker warm, top! Voor herhaling vatbaar.

Sahler
15 maart 2021

It was deliciousu! wonderfull, very good quality, a lot of wonderfull food, very gentil people. We love Sardegna and your food and we´ll be back , we hope live in your restaurant- thanks a lot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
15 maart 2021

Sterren werken, maar allebei beoordelingen krijgen van mij 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
15 maart 2021

Zoals altijd lekker en mooi op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
15 maart 2021
Hennie
15 maart 2021

Pizza prima op tijd en heet bezorgd. Smaak van beide was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Drea
15 maart 2021

In tijden niet zo'n lekkere Pizza gegeten. Hoop echt dat bezorgen blijft zodra de boel weer open gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
14 maart 2021
Yvonne
14 maart 2021

Heerlijke pasta en pizza en snelle bezorging.

RvdV
14 maart 2021

HEERLIJK! Verse pizza's met heerlijke ingrediënten, wij blijven bestellen...

Sandra
14 maart 2021

Volgens afspraak werden de pizza's bezorgd op het afgesproken tijdstip. En zoals altijd smaakten ze weer heerlijk!!

Astrid van Amerongen
14 maart 2021

Alles was zoals altijd weer geweldig!

Claudia
14 maart 2021

Super leckeres sardisches Essen - es schmeckte nach Urlaub in Oristano. Sehr schnelle Lieferung und groooooße Portionen.

Disappointed
13 maart 2021

Pizza was niet echt warm. Wat nattig van stoom. Korst was ook hard. Disappointing birthday meal. Altijd goede ervaringen in de restaurant zelf, maar bezorgen was onder de maat

Robin
13 maart 2021

Was weer heerlijk, zoals altijd. 👍

Karin
13 maart 2021

De pizza's waren heerlijk maar is toch anders dan vers. Dat komt ongetwijfeld doordat ze heet de doos ingaan. Ze waren ook nog gloeiend heet! Ik zie er naar uit om weer bij jullie in het restaurant te zitten! (wie niet......)

Bas
13 maart 2021

zoals altijd top!!

Martine
13 maart 2021

Veel keuze, snel bezorgd, heerlijk eten

Martin
13 maart 2021

Heerlijk gegeten, zoals vanouds.

Debbie Kraak
12 maart 2021
W. Kempenaar
11 maart 2021

Prima pizza goede levering. Super

Pauline
7 maart 2021

In tijdstip kon het niet eerder dan 18.15u maar in tekstbericht gevraagd als het eerder lukt dan graag, helemaal super gewoon 20minuten eerder en super heet, vers en heerlijk genoten. Deze bezorgdienst mag blijven. Goed geregeld via jullie eigen site. Kunnen we toch blijven genieten van jullie pizza's

Martin
6 maart 2021

Prima service en heerlijke pizza’s

Stefan
6 maart 2021

Het was zalig gisteravond, jongens. Bedankt!

Astrid van Amerongen
6 maart 2021
Sophie
5 maart 2021
Wander Blaauw
5 maart 2021

5 sterren dik verdiend. Bestellen gaat gemakkelijk, voortgang van de bestelling wordt optimaal weergegeven net als de bezorgtijd en die klopt ook nog. En het belangrijkste : Sardegna maakt de lekkerste pizza’s van Leeuwarden. Complimenten voor Renato en zijn team.

Quint
3 maart 2021

Exact op de afgesproken tijd met heerlijk warme pizza’s door een zeer vriendelijke bezirgster!

Tijmen
1 maart 2021

De bezorging was super snel en netjes, alleen bij de campagnola speciaal was de bodem wat taai, dit kan natuurlijk komen door al de groenten. En de blauwe kaas die ik extra bij had besteld proefde ik bijna niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke
28 februari 2021

Heerlijke pizza en lasagne afgehaald. Het smaakte voortreffelijk!

Johan
28 februari 2021

Heerlijke pizza’s en precies op afgesproken tijdstip.

Erik-Jan
27 februari 2021

Heerlijk van smaak, vers en warm thuisbezorgd! Aanrader!

Rudolf
27 februari 2021

Super service. Super pizza's, zoals ook in dd pizzarie sardegna zelf. Prima kwaliteit en prijs verhouding.

Carla
27 februari 2021

Heerlijk!! Fijn dat er bestel mogelijkheden zijn nu de pizzaria dicht is. Zo kunnen we toch nog van de heerlijke pizza’s genieten!

George
27 februari 2021

het eten was zoals afgesproken tijd bezorgd,de pizza's waren goed warm. en erg lekker net zoalsje daar zou eten Een echte aanrader om daar te bestellen.

Auke de Boer
27 februari 2021

Weer geweldige pizza's gegeten. Ze waren super heet toen ze werden bezorgd. Sardegna, blijft De pizzeria van Leeuwarden.

Mark
27 februari 2021

Heerlijke pizza’s die de wat hogere prijs tov de bekende adressen op thuisbezorgd absoluut waard zijn. Temperatuur uitstekend en niet vet. Bezorger uiterst vriendelijk!

Anneke
27 februari 2021

Weer heerlijk gegeten en de bezorgers zijn altijd vriendelijk. Top.

Ingrid
27 februari 2021

Heerlijk gegeten

C. Terpstra
27 februari 2021

Weer heerlijk gegeten!!Op tijd bezorgd.

Maarten
27 februari 2021

Vanavond hebben wij voor het eerst pizza's besteld bij Sardegna. De pizza's zijn keurig snel en door een vriendelijke medewerker bezorgd. Tegen onze verwachting in hebben de pizza's ons zeker niet gesmaakt. Zowel de pizza Tropicana als de Funghi Marinera waren dusdanig zout, dat de pizza's echt niet meer smaakten. Op de Funghi Marinera kon ik nog nét de smaak van de garnaaltjes onderscheiden, maar daarmee was dan ook alles gezegd. Bij de bereiding lijkt mij dat er iets is misgegaan.

G. Bakker
27 februari 2021

De bodem was niet zoals we gewend waren. Te zacht, moeilijk te snijden. Het werd heel snel geleverd, waarschijnlijk was de pizza nog niet klaar. Wat er op lag was wel heel lekker.

Martin
26 februari 2021

Goeie service en heerlijke pizza’s, aanrader

Angelina Borgers
26 februari 2021

Heerlijk voortreffelijk gewoon de beste in Leeuwarden

Anita
26 februari 2021

De beste van Leeuwarden in pizza, lasagne en gastvrijheid! Top!

Elmara
25 februari 2021

Relaxte pizza, zelfs de volgeladen pizza's zijn niet klef. Zeer tevreden.

Lilian
21 februari 2021
Brenda
21 februari 2021
Martine Rietveld
21 februari 2021

Heerlijk! Bezorgd binnen 30 minuten. Veel keuze op de menukaart.

Jimmer
21 februari 2021

Beste pizzaria van Leeuwarden. Waren zeer goed op tijd, enorm warm een super lekker. Altijd weer een feestje.

Ellen Draaisma
21 februari 2021

HeerlijK! Zodra het kan kom ik graag weer in het restaurant maar ook bezorgd zijn de pizza’s fantastisch.

J. van der Vegt
20 februari 2021

Uitstekend

Ingrid
20 februari 2021

Lasagne was heerlijk. Jammergenoeg was de onderkant licht aangebrand.

Marlodgro
20 februari 2021

Snelle bezorging. Weer heerlijk genoten van de pizza s en tiramisu. Was weer als van ouds. Voor herhaling vatbaar!

Jds
19 februari 2021

Alles voor elkaar!

Saskia
19 februari 2021

Zoals altijd heerlijk !!

Irma
19 februari 2021

Heerlijk gegeten.. Snelle bezorging..

Elsinga
19 februari 2021

Zoals altijd heerlijke pizza's. Goede en snelle bezorging.

Fenny
19 februari 2021
Trienco Koster
18 februari 2021

Pizza’s zoals altijd heerlijk. Bezorgd door een alleraardigste jongedame die dwars door de regen onze pizza’s kwam bezorgen.

Monique
18 februari 2021

Snelle bezorging, eten goed op temperatuur, goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Weer zalig gegeten!

Frans en Trea
17 februari 2021

Exact op tijd kwam het eten. Vriendelijke bezorger/eigenaar. Heerlijk eten zoals altijd. Top.

Ilse
15 februari 2021

Pizzeria Sardegna is al jaren onze favoriet, dus het was heerlijk om weer een pizza van ze te kunnen eten. De levertijd was iets langer dan gepland, maar dat is ook niet zo gek op zondag, op Valentijnsdag. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fina Postma
15 februari 2021

Enige was dat de korst vrij taai was. Verder prima van smaak en warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelina Borgers
15 februari 2021

Top heerlijk gegeten beste in Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mendie
15 februari 2021

Pizza's met Valentijn zelfs in de vorm van een hart gekregen. Was erg lekker! Wel wat prijzig voor het formaat, we hadden er niet genoeg aan. Wel genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alle Faber
15 februari 2021
Wesley
14 februari 2021

P E R F E C T Super lekker eten, en goed op tijd! Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tina
14 februari 2021

Bezorging 4 minuten eerder 👌. Het eten was uiteraard weer geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neel
14 februari 2021

Ik vond deze keer de randen niet lekker, waren veel te hard, het leek niet op eigengemaakt deeg. Kon ze niet wegkrijgen Jammer, ik ben anders gewend van jullie. Hij was wel weer heerlijk belegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marco
14 februari 2021

Wederom heerlijk gegeten ,hoop dat we snel weer uit eten kunnen. Maar de kwaliteit is er niet minder om heerlijk warm.

Anoniem
14 februari 2021

Heerlijke pizza en snelle bezorging!

Grietje
14 februari 2021
Linda
13 februari 2021

Pizza zoals gewoonlijk weer overheerlijk! En de bezorging ook top 👍🏻

Mensink
13 februari 2021
Jos
13 februari 2021

Lekker snel, goed warm en heeeeel lekker!

Arjan
13 februari 2021

Heerlijk, als altijd!

Willem rietdijk
13 februari 2021

Fantastische pizza # heerlijk op smaak # met liefde bereid dat kan niet anders ♥️

Bakker
12 februari 2021

Supersnel bezorgd terwijl ik pas vanaf 18:30 kon reserveren, maar had aangegeven dat dit eerder mocht indien mogelijk. Pizza’s werden 17:30 al bezorgd!! Goed heet en heel smakelijk!

Ruud
10 februari 2021

Zoals altijd weer top. Ook als je het even niet weet door de week, dan is een keuze voor Sardegna altijd goed. Heerlijk gegeten en bezorging als altijd en op tijd en nog tijd voor kort praatje ook. Top.

Boudewijn
7 februari 2021

Heerlijke pizza's. Op de aangegeven tijd afgeleverd. Prima service.

Marco
6 februari 2021

Heerlijk gegeten en respect voor de bezorgster.

Lauren
6 februari 2021

Heerlijke pizza en lasagne. Erg snelle en vriendelijke bezorging. Het eten is met veel zorg bereid en is nog heet wanneer het aankomt. Zeker een aanrader!

Martin
5 februari 2021

Als vanouds.. heerlijk

Vio
5 februari 2021

Snelle levering, eerder dan aangegeven tijd. Aardige bezorgster. Heerlijke warme pizza. Als dessert Cookie Lasagna een aanrader. Verrassend lekker😋👌

Hille
5 februari 2021

Het was wederom “pico Bello”

Mirjam
5 februari 2021

Voortreffelijk, echt nog heet en tja de lekkerste van Leeuwarden!

Mieneke
4 februari 2021

Zoals gewoonlijk smaakten de pizza's weer fantastisch.

Grietje
4 februari 2021

Heerlijk zoals altijd. Snel en vriendlijk bezorgd.

Hut
4 februari 2021

Was weer helemaal top

Hans
4 februari 2021
Riemersma
1 februari 2021

n.v.t

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos Alkema
1 februari 2021

De bestelling kwam precies op de aangegeven tijd en was nog goed warm. Het eten was heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
1 februari 2021

De pizza's waren deze keer erg zout. Echt jammer want de pizza's zijn vaak erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
1 februari 2021

Prima pizza voor een betaalbare prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
1 februari 2021

Heerlijke pizza en supersnel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
31 januari 2021

Top service. Juiste prijs en kwaliteit. Op tijd bezorgd en warm!! Daar kunnen nog menig concurrenten een voorbeeld aan nemen😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Dalstra
31 januari 2021

Hoop snel weer bij jullie in de pizzeria te zitten,maar thuis smaakte jullie pizza ook weer voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Vegt
31 januari 2021

Het was in 1 woord HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

koopmans
31 januari 2021

Heerlijke pizza's keurig op tijd en warm bezorgd

Jasper
31 januari 2021

Échte pizza, echt lekker, en dat waren deze. Italiaanse muziek op de achtergrond. Italiaanse wijn. We waren er even helemaal 'uit' op deze (corona)avond! Genoten!

Tina
30 januari 2021
Bronger
30 januari 2021

Top, heerlijke hete pizza. En precies op tijd!

Martijn Zwarts
30 januari 2021

Heerlijke pizza’s en pasta. Snel bezorgd. Tutto bene

Sjoukje
30 januari 2021

De lekkerste pizza’s van Leeuwarden! Zowel in het restaurant als thuisbezorgd erg lekker en warm.

Simmy Vlahakis
30 januari 2021

Verrukkelijke pizza's...heerlijk warm...op tijd geleverd . Je mist alleen de sfeer van de pizzeria ...dus wij kijken uit naar wanneer deze weer open mag.

Martin
30 januari 2021

Heerlijk gegeten, absoluut een aanrader

Astrid
29 januari 2021

Bezorging pico bello. Pizza's weer zoals altijd fantastisch.

Thomas Visser
28 januari 2021

Wederom fantastisch!!

Irma
28 januari 2021

Snelle bezorging. Heerlijk goed warme pizza.

Dinie Andela
27 januari 2021

Het was weer TOP Renato Meloni!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
25 januari 2021

Lekkere pizza's en vriendelijke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco
25 januari 2021

We hebben lekker gegeten. Pizza salame en lasagna al forno en als toetje tiramisu. Alleen de pizza vond ik wat aan de zoute kant maar bodem en smaak verder uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
25 januari 2021

Sneller bezorgd dan verwacht en weer onwijs lekker. Goed gekeken naar onze aanpassingen die we wilden op de pizza. Perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
25 januari 2021

Heerlijke pizza’s 👍

Auke de Boer
25 januari 2021

Het is elke weer een klein feestje zodra je de eerste hap van je pizza neemt. Zoals gewoonlijk weer fantastisch. #wezijnooknietandersgewend :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik-Jan
25 januari 2021

Heerlijk, vers en heet thuisbezorgd! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.