Beoordelingen van Pizzeria Sardegna Leeuwarden

Recente recensies van Pizzeria Sardegna Leeuwarden

5 sterren na 107 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizzaria van Leeuwarden bezord!!!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige nadeel was dat ik 2 kleine pizza had besteld ipv 2 grote want het was weer heerlijk

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, niemand maakt ze zo goed!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza's en de levering helemaal Top . Veel smaak en heerlijk. Temperatuur is ook top nog lekker heet bij aankomst .

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sardegna is een fantastische pizzeria, of je nu uit eten gaat bij ze of het thuis laat bezorgen. Heerlijke, hete pizza afgeleverd door de super vriendelijke kok himself!! Dat was een leuke verassing, normaal vraagt hij aan tafel of alles naar wens is, en nu brengt hij ze tot aan je voordeur!! We hebben lang moeten wachten als Leeuwarders om te mogen bestellen bij ze, dus zijn hier uiterst blij mee!! Ik hoop voor Sardegna dat ze snel weer open mogen, zodat iedereen weer van de lekkere pizza's kan genieten bij kaarslicht in het restaurant! Maar als ik pizza wil bestellen, komt ie hier vandaan!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, prima afgeleverd. Tot de volgende keer, grtz van Emmy (Renato, je oppas "Gloria Estefan" ) en Peter

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel een beetje tegen deze keer helaas. We bestelden voor 18:10 en kregen een melding dat het 18:30 bezorgd zou worden. De pizza was helemaal vet/doorweekt, daardoor was de bodem helemaal zacht. Heel jammer, want normaal zijn we altijd hartstikke tevreden hier. De smaak was verder wel prima.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizzeria Sardegna blijft voor ons de meest geweldige pizzeria van Leeuwarden. Uiteraard steunen wij ze dan ook heel graag in deze rottijd. We wonen achter Goutum en krijgen ons eten altijd heet en super lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom overheerlijke pizza's en prima bezorgtijd!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en stipt op tijd gebracht. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goed warm en rijkelijk belegd! Aardige bezorger die de pizza's ruim op tijd bracht. Ga zo door Pizzeria Sardegna!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, kaarsen aan, Italiaanse muziek via Spotify. Dat thuis "uit eten" benadert Pizzeria Sardegna goed, maar toch niet helemaal. We missen de vriendelijke bediening. Zodra jullie weer open mogen, komen we weer bij jullie eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben twee pizza en een lasagna besteld de pizzas waren heel lekker maar de lasagna was aan de onderkant verbrand en ze was droog en niet lekker en die heb ik dus ook niet gegeten en heb een gebakken ei gegeten terwijl het gezin een lekkere pizza aan het eten waren .Ik vond het erg jammer en zonder voor het geld.Met vriendelijke groet Marlies

Reactie van Pizzeria Sardegna:Goeiedag Marlies, dit kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn en daarvoor bieden we onze excuses aan. Het is natuurlijk teleurstellend wanneer de rest van je gezin lekker pizza zit te eten en jij noodgedwongen een eitje moet bakken. Dit willen wij uiteraard met je goedmaken. Komt het uit dat ik je vanmiddag even bel om het één en ander met je te kunnen doorspreken en het naar tevredenheid te kunnen afhandelen. Nogmaals bedankt voor het melden van je klacht. Met vriendelijke groet, Renato Meloni

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan geen andere pizza tegenop. En de bezorger dan😲 wow, beter en knapper krijg je ze niet. Bijna Ronaldo.... 🤔 😂

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, keurig op tijd. Top!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beleg van de pizza's was nogal karig.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde pizza's. Een 8 voor de bodem. Er zijn nog betere in Leeuwarden, maar niet slecht voor de eerste keer.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, zoals we dat van Sardegna gewend zijn. En precies op tijd thuis bezorgd, klasse!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een keurige bezorging. Absoluut een aanrader

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te kort in de oven helaas. Witte bodem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker, en zagen er goed uit. Ook waren ze nog lekker warm. Wij hebben allemaal heerlijk gegeten. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Beste pizzeria van Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk.. Bezorging precies optijd en het eten was zelf heet. En dit terwijl wij aan de rand van onze woonplaatst wonen en de pizzeria in het centrum..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en wordt altijd keurig op tijd bezorgd.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza en de tiramisu was lekker, en wat een bijzonder knappe bezorger!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

È stato delizioso!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit. Goede producten voor een eerlijke prijs, ruime porties en het smaakt altijd heerlijk. Snelle bezorging bij pizza's en pasta's. Lasagna duurt iets langer maar dat is logisch en zeer zeker het iets langer wachten waard. Aanrader!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede statusupdates w.b.t.bezorging, snelle bezorging, prijs/kwaliteit pizza prima en heerlijke pizzas!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde allemaal iets langer vanwege foutje met de computer, maar de pizza's waren ouderwets heerlijk, top dat je nu ook kan laten bezorgen. Ook heel goed dat ze zelf contact met ons zochten over de vertraging in de bezorging, daar kunnen heel veel anderen nog iets van leren. Nog bedankt voor de heerlijke lambrusco!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren fan van het restaurant en nu ook van de bezorgdienst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten zijn heerlijk gemaakt en heet bezorgd! Heerlijk gegeten

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Super snel en heerlijke pizza. Absolute aanrader.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima pizza was heel goed op temperatuur en heel lekker.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Primma pizza. Vond het jammer dat bezorgtijd niet is gehaald. I.p.v 17.20 is pizza rond 17.45 afgeleverd. Overigens heeft bezorger wel netjes sorry gezegd.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben alle twee een super lekkere pizza gegeten, vriendelijke bezorger en de pizza was gloeiend heet. Sardegna is en blijft de aller beste Pizzaria.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel smakelijk maar VEEL te zout.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Precies naar wens gemaakt en keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de calzone was plat, maar de smaak was uitstekend

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, vers en top van smaak! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza voor weinig geld en snel bezorgd. Aanrader!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de pizza smaakte zoals gewoonlijk weer verrukkelijk.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Pizza's waren zoals altijd bij Sardegna heerlijk

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige mensen, goede bezorging en heerlijke pizza!! 👍

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza zoals altijd en super snel bezorgd. Top!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza bij de aller beste Pizzaria van Nederland, En zeer snel bezorgd

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oh wat was ie weer lekker!! Jammer dat ik de pizza moest delen haha super snelle bezorging ook, binnen 20 minuten!!! Ben zo blij dat jullie eindelijk bezorgen :-)

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen Was heerlijk

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk 10 sterren :-) Als de eigenaar zelf komt brengen omdat je niet naar het restaurant kan komen en het gebruikelijke Hertog Jan biertje erbij doet. Wat een toppers! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste in de stad

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijnste pizza die er is. Bezorging top.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer verukkelijk!! Ook precies op de aangegeven tijd bezorgd. Ik zeg top!!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's de service is top

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza’s van het Noorden!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorging

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm Lekkere smaak Snel bezorgd

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sinds de jaren tachtig mijn favoriete Pizzaria 👌

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza en bezorging! De beste in Leeuwarden!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, maar er zat helaas geen kruidenboter bij het lekkere zelfgebakken brood. We gaan het gauw gewoon nog een keer proberen!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed, in deze tijd een heel goed alternatief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals we gewend zijn van Sardegna. Jammer van de verzendkosten. Dat vragen anderen niet dus kan een reden zijn om minder bestellingen te krijgen. De prijs voor een kleine pizza betaal je bij anderen voor een grote pizza. Dat is ook een nadeel. Maar aan de kleine pizza heb je genoeg want hij is royaal belegd.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en perfect op tijd bezorgd!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader!! Snelle service...pizza nog lekker warm bij aankomst. Je mist alleen de sfeer vd pizzeria.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel en heerlijk en warm! Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en goede en snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's gehad bij Sardegna Niet lang hoeven wachten Super tevreden, ga snel weer bestellen

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza , iets te veel ui. Snel bezorgt en goed warm.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en de pizza nannoe nannoe was weer heerlijk!!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerrlijk ... super dat ze nu ook bezorgen!!!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en je kan proeven dat t huisgemaakt is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging door een heel vriendelijke dame. En de pizza was zoals altijd heerlijk.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk !! We zijn Blij dat jullie nu ook bezorgen !

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een geweldige lekkere pizza. Voor ons is Sardegna DE pizzeria van Leeuwarden. Binnenkort ook maar weer eens bij hen aan tafel schuiven

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwamen precies op aangegeven tijdstip, waren lekker warm! De enige kanttekening die wij hadden is dat ze niet gesneden waren. Met dit mooie weer zit niet iedereen thuis of in de buurt van een goed snij mes, dus het zou fijn zijn geweest als de pizza gesneden was

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk makkelijk te bestellen en wordt mooi op tijd geleverd

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's,hetzelfde als in het restaurant! Pasta was ook heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant en erg warm thuisbezorgd!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak top! (als altijd). Goed warm ook, geen lauwe hap. Wederom genoten en daarom met liefde een uurtje gewacht op de vriendelijke bezorger.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en mijn favoriete pizza smaakt net zo lekker als bij jullie in het restaurant. Super dat jullie zijn begonnen met bezorgen :-) Trouwens ook een vriendelijke bezorgster, dat is ook niet onbelangrijk!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren minder lekker gevuld als dat we bij jullie in de zaak gewend waren Dus voortaan lopen we weer naar jullie toe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk zo als we gewend zijn maar vind de bezorg kosten wel wat hoog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer online bestelling gedaan. Pizza net zo lekker als in de pizzeria! Bestelling werd snel geleverd en was ook nog heerlijk warm. Zeker een aanrader en voor ons echt voor herhaling vatbaar. Natuurlijk misten wij de sfeer vd pizzeria maar in Corona tijd een prima alternatief om te bestellen en te laten bezorgen. Veel succes verder met de bestel-en bezorgdienst.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op de afgesproken tijd, Ouderwetse kwaliteit!!!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak goed..warm genoeg..1 pizza was jammer genoeg tot smots...was denk ik op de kop gekomen. Pizza was net groot genoeg .Was niet de grootte die ik al zo vaak bij jullie heb gehad. Verder prima..

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk net af zat je in jullie restaurant en was heerlijk warm.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en pasta, vlot bezorgd en nog goed heet 👍🏼

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo super dat je nu ook bezorgd. En met de warmhoudplaat in de “tas” is helemaal te gek.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfectie

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza en pasta van Leeuwarden. De bezorger kwam op tijd en met een lach! We hebben er zeker van genoten 🖒

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gevulde pizza! En super snel in huis! Na een half uur konden we al lekker smullen!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgd op de aangegeven tijd en de pizza's waren heerlijk!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was prima en de pizza’s waren heerlijk als altijd.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating